دستور تهیه نخودآب:
نخودآب از غذاهای ارزشمندی است که خواص درمانی کم نظیری نیز دارد و جانشین مناسبی برای اصلاح الگوی تغذیه ای و حذف غذاهای ناسالم است. از نخودآب میتوان جهت تقویت قوای عمومی و به عنوان یک رژیم درمانی استفاده نمود.
مواد لازم :
- نصف لیوان نخود
- 100 گرم گوشت گوسفند
- یک قاشق غذاخوری برنج ایرانی
- یک قاشق غذاخوری روغن بادام شیرین و یا روغن زیتون
- یک عدد پیاز متوسط خردشده
- به مقدار لازم نمک و ادویه جات مناسب
طرز تهیه :
نصف لیوان نخود را 24-12 ساعت در آب خیسانده، در چند مرحله آب را دور ریخته مجدداً بخیسانید. نخود را با مقدار لازم آب تازه و صدگرم گوشت گوسفند و یک قاشق غذاخوری برنج ایرانی با حرارت ملایم پخته تا نیم پز شود. سپس یک قاشق غذاخوری روغن بادام شیرین و یا روغن زیتون، کمی نمک و ادویه جات مناسب، یک عدد پیاز متوسط خردشده ، کمی زیره سبز، چوب دارچین و زعفران اضافه کرده، حرارت دهید تا کاملاً جابیفتد. نخودآب آماده شده برای یک وعده غذایی كامل براي یک نفر كافي بوده و نياز به مصرف نان و… همراه آن نيست. نخودآب را حداقل 3-2 بار در هفته، در برنامه غذایی خود بگنجانید.
تذکر :
پس از خوردن غذاهای حاوی نخود، حداقل تا یکساعت آب نخورید.
افراد گرم مزاج بهتر است از ادویه کمتری استفاده نمایند.